Acord B2B cu Johan Cruyff Institute Barcelona

Acord B2B cu Johan Cruyff Institute Barcelona

Industria sportivă a avut un impact din ce în ce mai puternic asupra economiei globale în ultimii 20 de ani, prin investiții în infrastructură, mobilizarea resurselor și crearea de noi profesii și locuri de muncă.

În momentul de față, la nivel global, industria sportului este unul dintre sectoarele profesionale cu un imbold economic important, creând oportunități pentru cei care aspiră la un viitor în lumea sportului.

Sport Advisor a semnat un acord de colaborare cu Institutul Johan Cruyff (JCI). De azi, clienții Sport Advisor beneficiază de condiții speciale pentru cursurile JCI:

  • Discounturi la programele academice online și offline ale Johan Cruyff Institute
  • Internship-uri
  • Participarea la activități comune organizate de către Sport Advisor și Johan Cruyff Institute (conferințe, seminarii etc.)
  • Includerea absolvenților în rețeaua de alumni JCI
  • Oportunitatea de a găsi job-uri internaționale în industria sportivă.

Johan Cruyff Institute este printre cele mai apreciate instituții din Europa în ceea ce privește managementul sportiv, potrivit SportBusiness Group.

Johan Cruyff Institute educă sportivi, persoane care lucrează în sport sau oameni de afaceri pentru a deveni lideri în domeniul managementului sportiv. Programele sunt conduse de profesioniști din industria sportului, care combină predarea, cercetarea și practica profesională. Prin experiența și cunoștințele lor, Institutul Johan Cruyff a dezvoltat o varietate studii de caz, concepte, exerciții și materiale de studiu cu exemple reale din industria sportului, pentru dezvoltarea unui mediu educațional bazat pe realitatea practică.

Leave a Reply