AdriEnergy pe Facebook

Adriana Crișan

Când am început să lucrăm cu Adriana Crișan eram în plină pandemie, la începutul celui de-al treilea val de infectări, unul care a paralizat societatea noastră din nou. Timișoara, orașul unde ea își desfășoară activitatea, a fost unul dintre cele mai afectate, totul culminând cu carantina totală.

Însă, așa cum v-am spus și când am prezentat-o pe Adriana, este muncitoare și ambițioasă, îndrăgostită de sport și de meseria ei și, mai presus de toate, perseverentă. Așa că nu ne-am lăsat speriați de perspectiva sumbră, ci am continuat să lucrăm împreună pentru a contura comunicarea ei cu publicul larg, dar și cu actualii și cu viitorii ei clienți.

Am studiat piața timișoreană, am descusut-o pe toate părțile, am găsit punctele ei tari și am conturat o direcția pe care vom merge în viitor.

De astăzi, Adriana Crișan este AdriEnergy, o găsiți pe noua ei pagină de facebook, plină de energie și bună dispoziție, mereu pregătită să vă sfătuiască și să vă devină partener în regăsirea stării de bine, să vă ajute cu antrenamente personalizate și cu sfaturi despre nutriție!

Mult succes, AdriEnergy!