Bun venit în echipă, Vlad Mihăilă!

Bun venit în echipă, Vlad Mihăilă!

⚠️🔈 Când am pornit la drum cu Sport Advisor, ne-am propus să căutăm și să sprijinim sportivii în activitate sau cu carierele încheiate care își doresc să pornească pe calea antreprenoriatului. Sau care au făcut-o deja.

Și i-am găsit, ne-am bucurat alături de ei la fiecare dintre victoriile lor și ne-am întristat deopotrivă când nu le-au ieșit lucrurile cum și-au dorit. Am muncit împreună cu ei, i-am ajutat cu toată priceperea noastră și satisfacțiile au fost pe măsură: clienții ne-au devenit prieteni.

Iar acum, unul dintre ei devine partener: Vlad Mihăilă este începând de astăzi Sport Advisor, aria sa de responsabilitate fiind Moldova.

Credem că principiile care ne-au ghidat până acum, prin care punem pe primul plan nevoile celor cu care colaborăm, bunul simț, încrederea reciprocă și profesionalismul, toate aceste valori vor găsi ecou și în această zonă a țării.

Vlad Mihăilă

Sport Advisor

Este o oportunitate excelentă pentru mine de a evolua personal și profesional. În timpul în care am colaborat cu Sport Advisor din postura de client mi-am dat seama că împărtășesc aceleași valori, astfel că am acceptat fără să stau pe gânduri propunerea de a mă alătura echipei!

Iulian Haba

Fondator Sport Advisor

Vlad este un fost sportiv de performanță care nu a ezitat să se redefinească atunci când o accidentare i-a curmat cariera sportivă. Știam că sportivii au tot ce le trebuie ca să reușească în lumea antreprenoriatului, iar Vlad nu ne înșeală aceste așteptări. Suntem convinși că poate ajuta și alți sportivi să facă acest pas!

Bun venit, Vlad! 🙌

#YourSportOurSupport