Elisabeth Pavel, în echipa Sport Advisor!

Elisabeth Pavel, în echipa Sport Advisor!

Consecvenți principiilor care ne ghidează încă de la înființare, facem un pas înainte astăzi și cooptăm în echipa de sport advisori o sportivă de excepție, o campioană pentru care a fost intonat imnul de foarte multe ori și care a fost mereu un exemplu de dăruire, ambiție și muncă.

Este vorba de fosta baschetbalistă Elisabeth Pavel, sportivă cu o carieră impresionată: 11 sezoane în unele dintre cele mai puternice campionate ale Europei (Italia, Franța, Germania, Cehia, Austria, Polonia, Ungaria), 15 ani la loturile naționale ale României de junioare, senioare și 3X3, campioană a Germaniei, a Austriei, a României, cu participări la Campionate Europene de junioare și senioare!

Am spus mereu că sportivii de performanță au toate atuurile pentru a avea o carieră de succes în aproape orice domeniu, inclusiv în antreprenoriat.
Eli Pavel vine cu un bagaj copleșitor de informații pe care le va pune la bătaie pentru toți cei cu care colaborăm, ajutându-ne să fim mai buni în a ne împlini misiunea: aceea de a sprijini sportivii, fie ei în activitate sau retrași, să își dezvolte afaceri proprii, să performeze în orice domeniu își aleg!
Bine ai venit în gașcă, Eli!”

Iulian Haba, fondator Sport Advisor

Elisabeth Pavel va fi sport advisor pentru partenerii noștri din zona sudului Transilvaniei, ea declarându-se entuziasmată de noua oportunitate:

Sunt fericită de această oportunitate, sunt bucuroasă că pot să activez în continuare în domeniul sportului. Totodată, mă simt norocoasă că pot să lucrez cu Iulian și echipa de aici și să am parte de îndrumarea lor.

Mă aștept să contribui cât mai mult, să ajut sportivii sau organizațiile sportive cu care vom colabora, să îi indrum, pentru că îmi dau seama câtă nevoie au sportivii, în general, de sprijin într-o mulțime de domenii.

Elisabeth Pavel, sport advisor