Expert Sport Club, sau management ”de buzunar”

Expert Sport Club, sau management ”de buzunar”

Începutul de an ne aduce deja colaborări deosebit de interesante la orizont, de care suntem foarte nerăbdători să vă povestim. Totodată, aduce și o mult-așteptată lansare ”la apă” a unui proiect tare drag nouă și la care am ajutat și noi de multă vreme.

Acum aproape doi ani anunțam cu bucurie startul unui nou proiect, creionat de Dorin Șchiopu, fostul baschetbalist al Universității Cluj din anii ’90.

A trecut multă vreme de atunci, însă Dorin și echipa sa de programatori nu au stat degeaba. Au rulat platforma în probe mai bine de un an, au cules feedback prețios de la cei care o folosesc, au perfecționat permanent procedurile, au finisat produsul, i-au adăugat noi și noi facilități, ba chiar au construit și aplicații pentru Google Play și Apple Store!

Acum, Expert Sport Club – ESC a devenit o platformă de management al cluburilor sportive extrem de bună, fapt confirmat de multele organizații sportive care o folosesc deja!

Suntem bucuroși că punem umărul la dezvoltarea unui produs atât de util business-ului sportiv din România, care are o nevoie disperată de modernizare. Iar faptul că acum managerii au o ustensilă atât de puternică la îndemână este extraordinar, practic foarte multe dintre activitățile de zi cu zi ale conducătorilor încap în buzunar, pe aplicația ESC!

Pentru toți cei care au ridicat o sprânceană la citirea acestui text recomandăm crearea unui cont pe platforma expertsportclub.com, descărcarea aplicației și ”butonare”! Aveți timp berechet în cele două luni gratuite să vă dați seama câtă muncă vă poate scuti un astfel de tool!