GHEPARZII au site nou

GHEPARZII au site nou

GHEPARZII, proiectul fostului antrenor al echipei naționale de baschet masculin a României, Marcel Țenter, este proiectul cu care Sport Advisor a pornit la drum deodată, în urmă cu mai bine de patru ani.

În tot acest timp, am crescut împreună și am fost implicați în toate acțiunile pe care Marcel Țenter și echipa lui le-a imaginat: organizare de camp-uri de vară sau de week-end, antrenamente demonstrative, lansare de produse, încheiere de parteneriate, emisiuni online și altele. Totodată, am conturat și comunicat brandul GHEPARZII, unul care a devenit arhicunoscut în toată suflarea baschetbalistică din România.

Bineînțeles, cheia succesului proiectului este apetitul enorm pentru muncă al lui Marcel Țenter, precum și obsesia lui pentru perfecționare neîncetată în tot ce îl implică. Nu doar că ne-am alăturat cu mare drag, însă am și învățat că aceste două atribute sunt cheia succesului pentru orice business.

În mod firesc, îmbunătățim continuu tot ce facem la GHEPARZII, ca și la celelalte proiecte în care suntem implicați. Iar astăzi a venit momentul să facem un pas înainte cu website-ul gheparzii.ro. Avem astăzi o platformă mai cuprinzătoare, cu design modern și atractiv și, mult mai important, care ne deschide perspective de dezvoltare.

Pentru că avem planuri mari, v-ați obișnuit deja cu asta, nu-i așa?

#YourSportOurSupport