Gheparzii. Basketball Țenter

Gheparzii. Basketball Țenter

Proiectul GHEPARZII se desfășoară sub formă de antrenamente de individualizare și camp-uri, în Târgu Mureș, Cluj-Napoca și București, în viitorul apropiat intenționându-se adăugarea de noi locații de antrenament.

Proiectul GHEPARZII a fost inițiat de fostul antrenor al selecționatei naționale de baschet seniori a României, Marcel Țenter, și îl include pe doctorul lotului național de baschet seniori al Romaniei, dr. Răzvan Melinte, secretar al proiectului fiind dr. Isabelle Țenter, psihiatru și pshihoterapeut. Totodată, GHEPARZII colaborează cu Dragoș Curtifan și cu clubul Labradors Târgu Mureș pentru a gestiona latura pregătirii fizice, atât de importantă în baschetul modern.

GHEPARZII își propune să aducă un aport de calitate în procesul de pregătire a juniorilor, accelerând astfel progresul lor și aducându-i mai aproape de desăvâșirea tehnică, fizică și mentală.

SPORT ADVISOR asigură servicii de marketing, managementul comunicării și al brandului.

GHEPARZII vin în sprijinul juniorilor cu un program complex, ce ține atât de latura tehnică, cât și de cea atletică și de cea mentală.

Prin antrenamente constante și cu un program de lungă durată, se oferă o monitorizare complexă asupra progresului fiecărui jucător din cadrul proiectului, se ajustează modalitățile de antrenament în funcție de necesitățile individuale, iar sportivii sunt consiliați, astfel încat jocul lor, în cadrul echipei lor, să devină complet și eficient.

Leave a Reply