Podcast cu Roxana Petrean

Podcast cu Roxana Petrean

Am răspuns invitației prietenilor noștri Roxana și Adi Petrean și am fost invitatul lor la inaugurarea podcastului Roxanei.

Iată descrierea acestui prim episod pilot al unui podcast de care suntem convinși că va avea succes, căci e făcut cu drag.

”Pentru ca am mult timp liber in perioada asta (la fel ca majoritatea), o tentativa de proiect de podcast iese la lumina. 😃 As vrea sa prezint idei, antreprenori, prieteni si oameni pe care ii admir. Vreau sa incerc sa-i promovez pe cei care ar avea ceva de spus si ar merita sa ajunga si-n “bula” mea.

Invitatul episodului pilot (in care balbaielile mele si amatorismul sunt prezente intr-o doza ridicata) este Iulian Haba, fondatorul Sport Advisor. Il stiu pe Iulian si-a lui foarte faina familie de multi ani, am lucrat impreuna la multe proiecte, am impartit zeci (daca nu sute) de experiente si am ajuns la acel nivel de prietenie in care putem spune ca suntem o familie.
Iulian e extrem de istet, motivat, amuzant si cerebral. E printre cele mai inteligente persoane pe care le cunosc si e genul de om despre care ai sentimentul ca ti-ai dori sa fii ca el cand o sa cresti mare. Se adapteaza usor asupra oricarei idei si ar putea face orice si-ar propune in orice domeniu. Stie sa atraga oameni capabili langa el, sa-i puna in valoare, sa-i motiveze si sa le fie prieten. Nu exista jumatati de masura in vocabularul sau iar in fiecare proiect in care se implica, o face 100% si nu-l abandoneaza cand incepe ceva sa scartaie (spre deosebire de mine 😛).

Sport Advisor e un proiect plecat din multa pasiune, experienta acumulata si un curs la Johan Cruyff Institute. Mai multe va spune chiar el daca dati cu incredere un Play. Enjoy! 🎤