Primul sezon SMART

SMART Basketball Team

În sfârșit, miile de copii care practică baschetul în țara noastră au în față un orizont cât de cât clarificat. După ce sezonul precedent a fost încheiat într-o manieră rezonabilă, prin organizarea în vară a Turneelor Finale în bula epidemiologică de la Ploiești, a trebuit să treacă mai bine de jumătate de an pentru ca juniorii de la toate categoriile de vârstă să se poată alinia din nou la startul competiției naționale.

Sunt printre partenerii Sport Advisor mai mulți care sunt foarte bucuroși de această veste, însă astăzi vă povestim ce s-a mai intâmplat în ultima vreme cu clubul de baschet feminin din Cluj-Napoca, SMART Basketball Team.

Vestea cea mai importantă este că, după lupte seculare care au durat peste un an :), clubul a reușit să obțină Certificatul de Identitate Sportivă de la Ministerul Tineretului și Sportului, acțiune îngreunată de situația pandemică din țara noastră.

Urmează, firesc, afilierea la Federația Română de Baschet și la Asociația Județeană de Baschet Cluj, acțiuni în derulare care confirmă determinarea cu care Jakab Ágnes, președintele SMART, a ales să pășească pe acest drum.

Așadar, sezonul 2020-2021 va avea la start pentru prima dată o echipă a clubului ACS SMART Basketball Team de sine stătătoare, fără asocieri cu alte cluburi, ca până acum!

Fetele s-au mișcat bine și pe alte planuri, a apărut un partener tehnic, compania sibiană de echipament sportiv Andu și o colaborare cu Fundația Alexandrion, prin intermediul asociației lui Dorin Șchiopu, ”Sport a la Iași”, în urma căreia clubul clujean a primit 40 de mingi!

Sunt semne bune, sportul are nevoie de sprijin cu atât mai mult cu cât trecem prin momente foarte dificile, iar acesta trebuie să vină în special din mediul privat.

”Iulian a fost printre primii care m-a sprijinit când am început cariera de antrenor, am pornit ca voluntar, însă el s-a comportat cu mine ca și cu restul antrenorilor și asta mi-a dat încredere. Sincer, îmi era puțin frică de el, dar după două glume ne-am împrietenit! La Sport Advisor este o echipă de treabă, care a venit în ajutorul nostru întotdeauna. Ne bucurăm împreună de reușitele noastre, fiindcă suntem o echipă!”

Jakab Ágnes, președintele SMART

Suntem bucuroși că facem parte din viața acestui club și promitem să le fim alături în continuare, să îi ajutăm să își implementeze toate planurile de dezvoltare!

#PlayHardPlaySMART