GHEPARZII Basketball Țenter

GHEPARZII Basketball Țenter
GHEPARZII Basketball Țenter
GHEPARZII Basketball Țenter
GHEPARZII Basketball Țenter

GHEPARZII sunt un grup de oameni entuziaști, care iubesc baschetul și care încearcă să dezvolte baza acestuia: perfecționarea tinerilor sportivi care își doresc marea performanță.

Proiectul îl cuprinde pe fostul antrenor al selecționatei naționale de baschet seniori a României, Marcel Țenter, pe doctorul lotului național de baschet seniori al Romaniei, dr. Răzvan Melinte, secretar al proiectului fiind dr. Isabelle Țenter, psihiatru și pshihoterapeut. Totodată, echipa este completată de preparatorul fizic Nenad Đurović și de antrenorii Alin Săftel și Aleksandar Gaćesa.

Proiectul GHEPARZII își propune să aducă un aport de calitate în procesul de pregătire a juniorilor, accelerând astfel progresul lor și aducându-i mai aproape de desăvâșirea tehnică, fizică și mentală.

Sport Advisor asigură servicii de branding, marketing, organizare și management sportiv.

Ce zice despre noi

Marcel Țenter

Marcel Țenter

Sport Advisor introduce un nou concept în lumea business-ului modern, conceptul de prieten/partener, care dă siguranță și stabilitate. Suntem mândri să-i avem lângă noi și îi recomandăm cu căldură tuturor celor care își doresc succesul în afaceri. Sport Advisor sunt nu numai buni, ci efectiv contribuie, cu know-how-ul și cu ideile lor, la succesul nostru.