RAFS Champs: Prima școală de fotbal american din Cluj!

RAFS Champs: Prima școală de fotbal american din Cluj!

În aceste vremuri tulburi, în care fiecare antreprenor este nevoit să facă față multor provocări, sectorul sportiv are parcă și mai mult de suferit. Puținele competiții care au demarat în această toamnă, lipsa spectatorilor, lipsa televizărilor și, prin urmare, a expunerii sponsorilor reduc mult din încasările cluburilor. Iar la juniori, jalea e și mai mare, căci accesul în sălile de sport ale școlilor este cvasi-imposibil, iar bazele sportive private le poți număra pe degetele de la o mână în orice oraș din țară.

Suferă, desigur, mai ales copiii, care rămân prinși într-un fel de lock-down între puținele ore petrecute la școală și relativa siguranță a domiciliului.

În acest peisaj sumbru, suntem tare bucuroși că am găsit, totuși, oameni hotărâți să își vadă mai departe de vise.

Raphaël Salosa este unul dintre ei, iar visul lui este unul la fel de exotic ca și el: vrea să dezvolte prima școală de fotbal american pentru copii din Cluj-Napoca!

Cu o experiență de 5 ani în antrenarea copiilor de 4-16 ani în Asia și Orientul Mijlociu, Coach Raphaël este un formator de echipe de grădinițe și școli, cu Certificat antrenor de fotbal American eliberat de USA FOOTBALL.

RAFS CHAMPS, noul reper de pe harta sportivă a Clujului, este prima școală de fotbal american pentru copii din oraș și își propune să organizeze antrenamente de Flag Football și Tackle Football pentru fete și băieți cu vârsta începând de la 4 ani.

RAFS CHAMPS își propune să deschidă mai multe campusuri în alte orașe ale României până la mijlocul anului 2021, pentru a crea un campionat intern și pentru a dezvolta comunitatea de oameni pasionați de fotbalul american.

Sport Advisor îl asistă pe Coach Raphaël și pe echipa lui, suntem pregătiți să deprindem și noi, odată cu micii lui cursanți, tainele acestui minunat sport!

Good luck, Coach!