Skills Factory

Skills Factory

Skills Factory Basketball & Athleticism este un proiect comun al antrenorilor Marcel Tenter, fondatorul Gheparzii și Dragos Curtifan, fondatorul Athletic Movement Skills by Coach Curti, Tîrgu Mureș. Desigur, cei familiarizați cu fenomenul baschetbalistic din România știu foarte bine cine sunt cei doi, iar la SKILLS FACTORY Basketball & Athleticism accentul este pus pe excelență.

SPORT ADVISOR asigură servicii de marketing, managementul comunicării și al brandului

SKILLS FACTORY Basketball & Athleticism este un centru de excelență în baschet, cu o infrastructură sportivă excepțională și o echipă de antrenori premium, cu know-how la cel mai înalt nivel în sport, business și management sportiv.

Prin acest proiect, se urmărește identificarea celor mai talentați tineri baschetbaliști din România și perfecționarea acestora într-un sistem integrat, complementar pregătirii cu clubul aparținător.

Epicentrul SKILLS FACTORY Basketball & Athleticism este sala Labradors Gym din Târgu Mureș, dotată la nivel premium după o investiție de peste un milion de euro.

LABRADORS FUNCTIONAL GYM din Târgu Mureș folosește echipamente de ultimă oră, de nivel premium:

Sala Labradors Târgu Mureș

  • Fit Light
  • Concept2
  • kBox
  • Beast Senzor
  • Polar HR
  • TRX
  • parchet și panouri de baschet omologate FIBA Level 1
  • incintă cu umiditate și temperatură automat controlate.

Pregătirea personalizată este cheia succesului în orice sport, iar baschetul nu face excepție. Performanța se obține prin muncă, esențială fiind completarea antrenamentului de la club cu unul personalizat, orientat spre plusurile și minusurile sportivului.

SKILLS FACTORY Basketball & Athleticism aduce experiența internațională a antrenorului de baschet Marcel Țenter, iar latura baschetbalistică este completată de pregătirea fizică specifică, asigurată de Dragoș Curtifan.

Încă din primele sesiuni concentrate de antrenamente, desfășurate în perioada iulie-august 2018, SKILLS FACTORY Basketball & Athleticism s-a bucurat de succes în rândul sportivilor din toată țara, printre participanți numărându-se baschetbaliști de la cele mai bune cluburi din București, Cluj-Napoca, Sibiu, Miercurea Ciuc etc.

SKILLS FACTORY Basketball & Athleticism își dorește să devină în scurt timp un proiect de referință în baschetul de performanță din România, primii pași esențiali fiind făcuți deja.

Leave a Reply