Smart + Basketball + Team devine smartbasketball.team

Smart + Basketball + Team devine smartbasketball.team

Astăzi, lansăm ”la apă” pagina de web a clubului clujean de baschet feminin Smart Basketball Team: smartbasketball.team.

Vara este un prilej excelent pentru dezvoltare, chiar dacă în general lumea asociază anotimpul cu perioada concediilor. Sigur, odihna își are rolul ei, însă când vorbim de sport, pauza competițională este momentul în care, pe lângă plajă și șezlonguri, gândurile sunt mereu spre sezonul viitor: se fac planuri, se semnează contracte, cantonamentele sunt la ordinea zilei, totul trebuie pus la punct înainte de startul noii stagiuni.

Este și cazul prietenilor noștri de la clubul clujean de baschet feminin Smart Basketball Team! Fetele muncesc deja pe rupte la antrenamente, cantonamentele adună febra musculară și transpirația, căci fără ele nu există progres!

Fideli sloganului nostru – Your Sport, Our Support – am muncit și noi pe rupte și am reușit să finalizăm piesa de bază în ceea ce trebuie să fie comunicarea unui club sportiv – website-ul. Astăzi, lansăm ”la apă” pagina de web a clubului: smartbasketball.team.

Rolul nostru este de a fi un sprijin constant, un partener mereu aproape de sportivii care își croiesc drum pe linia atreprenoriatului. Este și cazul clubului SMART Basketball Team, cu care colaborăm cu succes încă de la înființarea lui. Astăzi facem împreună un nou pas înainte în consolidarea organizației conduse de Agnes Jakab, un club care deja s-a afirmat la nivel național prin prisma rezultatelor sportive și care, iată, o face și în privința imaginii și comunicării! Suntem mândri să fim parte din viața acestui club!”

Iulian Haba, fondator Sport Advisor

Agi, felicitări pentru că ai reușit, în trei-patru ani, să construiești un club care în acest moment este al doilea ca mărime în baschetul juvenil clujean!