Un nou parteneriat: PlayGround Social Sports Club

Vlad Mihăilă și Nicu Foalea

Suntem bucuroși ori de câte ori avem oportunitatea de a începe noi colaborări, ne simțim onorați și nerăbdători să înfruntăm noile provocări pe care fiecare parteneriat ni le aduce. PlayGround Social Sports Club este noul nostru partener, iar noi suntem nerăbdători să punem în mișcare proiectele pe care le-am creionat împreună cu Nicu Foalea, patronul sălii.

PlayGround Social Sports Club este un concept nou în Cluj-Napoca, o sală unde se pune accentul pe antrenamentele de forță, urmărindu-se îmbunătățirea calității vieții clienților.

Încântarea e de partea noastră ori de câte ori vedem că business-urile din sportul românesc se maturizează și apelează la soluții profesioniste în tot mai multe aspecte ale afacerii. Viziunea noastră este identică cu a noului nostru partener, de aici și bucuria de a fi aleși ca soluție atunci când vine vorba de dezvoltarea business-ului.

Nicu Foalea, PlayGround Social Sports Club:

”Sunt încântat de începerea parteneriatului cu Sport Advisor și suntem pregătiți să expunem în tușe cât mai clare ceea ce oferim clienților noștri: Rezultate!

Suntem un business care livrează rezultate de fiecare dată, cu precizie și experiență.

Suntem o echipă de oameni care este implicată în sport de peste 15 ani, cu experiență la absolut toate nivelurile. Ne bucurăm să îi putem ajuta pe oamenii din jurul nostru să obțină tot ceea ce își propun!”

Vlad Mihăilă, Sport Advisor:

”Atât eu, cât și colegii mei, suntem încântați să putem da o mână de ajutor în dezvoltarea sălii condusă de prietenul nostru, Nicu Foalea. Deja avem o serie de idei pe care le-am discutat împreună cu Nicu și suntem siguri că implementarea lor va aduce un plus de imagine businessului”.