Să ne cunoaștem mai bine!

Să ne cunoaștem mai bine!

Sigur că suntem bucuroși că avem un site nou, unul mai drăguț și mai pe gustul nostru decât cel vechi! Ne încântă faptul că vă putem prezenta astfel într-o modalitate mai plăcută ochiului ce facem noi aici, la Sport Advisor. Și, pentru că vrem să înțelegeți anumite aspecte, am ales un ton prietenesc și o transparență totală.

 

Ce aspecte vrem să fie clare? Iată câteva:

De fapt, suntem în căutare de parteneri alături de care să creștem, pentru că fiecare colaborare înseamnă evoluție pentru partener și deopotrivă pentru noi.

Noi suntem, în fapt, un amplificator de efecte – dacă voi faceți lucruri faine, vom face ca efectele lor să fie mult mai vizibile, însă dacă nu faceți nimic, efectul va fi tot nimic.

Nici nu pretindem asta. Însă avem experiență în multe domenii, avem surse bune de informare și vom căuta mereu cea mai potrivită soluție pentru oricare dintre problemele tale.

Suntem ca avocatul sau psihologul tău, dacă nu ne dai toate detaliile, e posibil ca soluția propusă de noi să fie decuplată de realitate.

Nu ești la fast food sau la drive-in. Munca noastră nu are efecte imediate, însă suntem broasca țestoasă din concursul lui Buggs Bunny. La finalul întrecerii, vom fi pe primul loc, așa că dacă îți fug ochii după diverși iepuri din piață nu ești pregătit să ne fii partener.

 

Toate aspectele astea sunt lucruri în care credem cu adevărat și de la care nu ne vom abate. Și suntem bucuroși că le-am scris aici, să îți fie clare și ție.

Însă entuziasmul nostru e la cote maxime și pentru că pe acest nou site avem o secțiune de blog, prin care vom transmite mai multe despre noi, despre munca noastră, despre piața în care evoluăm. Vom expune idei, vom discuta cazuri, ne propunem să vă facem cunoștință cu partenerii noștri și cu produsele sau serviciile lor, vrem să discutăm cu voi despre sportul ca business și despre orice teme conexe se nasc aici.

Așadar, la bună citire -> www.sport-advisor.ro

Your Sport, Our Support!