Despre noi

sport advisor
De ce Sport Advisor

Avem mix-ul de experiență care îți lipsește

Sunt foarte mulți ani în care ne-am ocupat de management sportiv, marketing, comunicare, am făcut sport de performanță sau am lucrat ca jurnaliști specializați pe sport. La care adăugăm o echipă de colaboratori experimentată și talentată, formată din designeri, fotografi, juriști, contabili, webdesigneri sau copywriteri.

Tot ce trebuie în jurul terenului pentru ca acolo, pe suprafața de joc sau de concurs, lucrurile să se întâmple așa cum vrei tu.

Your Sport, Our Support.

Echipa

Cine suntem

Pentru tine, nu e foarte important să ții minte numele sau datele celor din echipa SPORT ADVISOR. Pentru că vei ține legătura cu un singur om, care va fi sport advisorul tău. El îți va povesti despre marketing, te va ghida atunci când vrei să comunici ceva, îți va explica ce înseamnă un design bun și cum te poate ajuta el, îți va rezolva problemele cu contabilitatea sau îți va traduce limba juridică.

Vă veți împrieteni la un moment dat și veți putea vorbi și despre mașini, muzică, berea preferată sau o recomandare de carte. Prietenii se disting de restul oamenilor din jurul tău prin faptul că îți oferă sprijin atunci când ai nevoie. Fix ca noi.

Ți-i prezentăm și pe câțiva dintre colaboratorii noștri. Ei sunt mult mai mulți și în mult mai multe domenii și ne sunt dragi toți, că-s profesioniști, deștepți, amuzanți. Unii au business-urile lor, alții sunt free-lanceri, însă fiecare dintre ei este pregătit să ajute dacă ai probleme. Ca între prieteni.

Prin noi, vei fi și tu prieten cu ei.

Hai să vedem cu ce te ajutăm

Sunt doar câteva idei, bazate pe experiența cu partenerii noștri de până acum. Nu fii dezamăgit dacă problemele tale nu apar în lista de mai jos. Le adăugăm împreună!

Pornim de la analiza amănunțită a pieței, a organizației tale, căutăm împreună Misiunea, Viziunea și Valorile care te definesc și le dăm o formă.

Gestionăm comunicarea cu fanii, după ce stabilim împreună ce limbă vorbim cu ei.

Avem la îndemână cele mai moderne soluții, studiate la una dintre cele mai performante școli de business în sport din Europa. Le aplicăm împreună!

Avem experiență în multe competiții și evenimente, de la miuțe de cartier la Campionate Europene și Mondiale. Creștem împreună visurile tale!

Nu te panica, nu ești singur. Alegem împreună cea mai bună soluție pentru ca dezvoltarea să fie naturală.

Trebuie să-ți fie, dar de cei slabi. Cu unul bun, organizarea nu mai e o problemă.

Acte constitutive, statute, contracte, parteneriate, declarații pe proprie răspundere, acorduri. Orice. Ți le ”traducem” noi!

Pentru noi e mai mult decât un task, e o pasiune. Ar fi păcat să te chinui tu cu el…

Pe noi nu ne ”presează” nimic, am muncit la ambele capete ale microfonului mulți ani.

La fix, noi tocmai ne-am luat calculatoare noi, care să ducă cele mai tari softuri în domeniu. Și știm să le folosim.

Dar cât costă?

Poate că ești obișnuit ca la magazin, să verifici eticheta întâi, să vezi cât costă. Nu e nicio problemă, doar că pe eticheta noastră nu există preț. Cifrele sunt pentru contabili, remember? Dar ne adaptăm și îți facem niște propuneri:

Să ne cunoaștem

Lei 1.000 Lună
  • Toate serviciile incluse
  • Limită de 8 ore de lucru lunar
Sună OK?

Facem treabă bună

Lei 1.500 Lună
  • Toate serviciile incluse
  • 16 ore de lucru lunar
Mai degrabă ăsta?

Ne turăm motoarele

Lei 2.000 Lună
  • Toate serviciile incluse
  • 24 de ore de lucru lunar
Ăsta e beton!

All inclusive!

Lei Fără număr! lună
  • Toate serviciile incluse
  • Muncim oricât și oricând
Victorie!

Parteneri și prieteni. Sau invers?

Cum nimeni nu poate avea mulți prieteni și toți sinceri, tot așa nici noi nu ne dorim parteneriate cu nemiluita. Nu-s puțini, da’s buni!

Ce se zice despre noi