Despre noi

sport advisor
De ce Sport Advisor

Avem mix-ul de experiență care îți lipsește

Sunt foarte mulți ani în care ne-am ocupat de management sportiv, marketing, comunicare, am făcut sport de performanță sau am lucrat ca jurnaliști specializați pe sport. La care adăugăm o echipă de colaboratori experimentată și talentată, formată din designeri, fotografi, juriști, contabili, webdesigneri sau copywriteri.

Tot ce trebuie în jurul terenului pentru ca acolo, pe suprafața de joc sau de concurs, lucrurile să se întâmple așa cum vrei tu.

Your Sport, Our Support.

Echipa

Cine suntem

Pentru tine, nu e foarte important să ții minte numele sau datele celor din echipa SPORT ADVISOR. Pentru că vei ține legătura cu un singur om, care va fi sport advisorul tău. El îți va povesti despre marketing, te va ghida atunci când vrei să comunici ceva, îți va explica ce înseamnă un design bun și cum te poate ajuta el, îți va rezolva problemele cu contabilitatea sau îți va traduce limba juridică.

Vă veți împrieteni la un moment dat și veți putea vorbi și despre mașini, muzică, berea preferată sau o recomandare de carte. Prietenii se disting de restul oamenilor din jurul tău prin faptul că îți oferă sprijin atunci când ai nevoie. Fix ca noi.

Ți-i prezentăm și pe câțiva dintre colaboratorii noștri. Ei sunt mult mai mulți și în mult mai multe domenii și ne sunt dragi toți, că-s profesioniști, deștepți, amuzanți. Unii au business-urile lor, alții sunt free-lanceri, însă fiecare dintre ei este pregătit să ajute dacă ai probleme. Ca între prieteni.

Prin noi, vei fi și tu prieten cu ei.

Hai să vedem cu ce te ajutăm

Sunt doar câteva idei, bazate pe experiența cu partenerii noștri de până acum. Nu fii dezamăgit dacă problemele tale nu apar în lista de mai jos. Le adăugăm împreună!

Pornim de la analiza amănunțită a pieței, a organizației tale, căutăm împreună Misiunea, Viziunea și Valorile care te definesc și le dăm o formă.

Gestionăm comunicarea cu fanii, după ce stabilim împreună ce limbă vorbim cu ei.

Avem la îndemână cele mai moderne soluții, studiate la una dintre cele mai performante școli de business în sport din Europa. Le aplicăm împreună!

Avem experiență în multe competiții și evenimente, de la miuțe de cartier la Campionate Europene și Mondiale. Creștem împreună visurile tale!

Nu te panica, nu ești singur. Alegem împreună cea mai bună soluție pentru ca dezvoltarea să fie naturală.

Trebuie să-ți fie, dar de cei slabi. Cu unul bun, organizarea nu mai e o problemă.

Acte constitutive, statute, contracte, parteneriate, declarații pe proprie răspundere, acorduri. Orice. Ți le ”traducem” noi!

Pentru noi e mai mult decât un task, e o pasiune. Ar fi păcat să te chinui tu cu el…

Pe noi nu ne ”presează” nimic, am muncit la ambele capete ale microfonului mulți ani.

La fix, noi tocmai ne-am luat calculatoare noi, care să ducă cele mai tari softuri în domeniu. Și știm să le folosim.

Dar cât costă?

Poate că ești obișnuit ca la magazin, să verifici eticheta întâi, să vezi cât costă. Nu e nicio problemă, doar că pe eticheta noastră nu există preț. Cifrele sunt pentru contabili, remember? Dar ne adaptăm și îți facem niște propuneri:

Să ne cunoaștem

Lei 1.000 Lună
  • Toate serviciile incluse
  • Limită de 8 ore de lucru lunar
Sună OK?

Facem treabă bună

Lei 1.500 Lună
  • Toate serviciile incluse
  • 16 ore de lucru lunar
Mai degrabă ăsta?

Ne turăm motoarele

Lei 2.000 Lună
  • Toate serviciile incluse
  • 24 de ore de lucru lunar
Ăsta e beton!

All inclusive!

Lei Fără număr! lună
  • Toate serviciile incluse
  • Muncim oricât și oricând
Victorie!

Parteneri și prieteni. Sau invers?

Cum nimeni nu poate avea mulți prieteni și toți sinceri, tot așa nici noi nu ne dorim parteneriate cu nemiluita. Nu-s puțini, da’s buni!

Ce se zice despre noi

Marcel Țenter

Marcel Țenter

Sport Advisor introduce un nou concept în lumea business-ului modern, conceptul de prieten/partener, care dă siguranță și stabilitate. Suntem mândri să-i avem lângă noi și îi recomandăm cu căldură tuturor celor care își doresc succesul în afaceri. Sport Advisor sunt nu numai buni, ci efectiv contribuie, cu know-how-ul și cu ideile lor, la succesul nostru.

Claudiu Man

Claudiu Man

Co-Fondator Kinetomed

Sport Advisor este pentru Kinetomed, încă de la început, ca și relația dintre doi prieteni buni, de fapt cei mai buni. Dacă a existat o problemă, ei au fost mereu acolo pentru a ne ajuta să o rezolvăm. În ziua de astăzi, este greu să găsești un partener precum cei de la Sport Advisor. Recomand cu drag serviciile lor!

Dragoș Curtifan

Dragoș Curtifan

Co-Fondator SKILLS Factory

Skills Factory a căutat un furnizor pentru servicii de marketing și a găsit mai mult de atât! Sport Advisor este un PARTENER care are flexibilitatea necesară să se plieze pe nevoile noastre, deschiderea și know-how-ul potrivit pentru a ne expune noi perspective și chiar mai mult de atât, ne-a oferit argumente și consiliere de câte ori am avut nevoie în decizii cheie pe acest domeniu! Sport Advisor nu mai este furnizorul nostru, ci partenerul și consilierul nostru!

Jakab Agnes

Jakab Ágnes

președinte SMART Basketball Team

”Iulian a fost printre primii care m-a sprijinit când am început cariera de antrenor, am pornit ca voluntar, însă el s-a comportat cu mine ca și cu restul antrenorilor și asta mi-a dat încredere. Sincer, îmi era puțin frică de el, dar după două glume ne-am împrietenit! La Sport Advisor este o echipă de treabă, care a venit în ajutorul nostru întotdeauna. Ne bucurăm împreună de reușitele noastre, fiindcă suntem o echipă!”

Marius Pintea

Marius Pintea

Organizator Barça Academy

Am colaborat în proiectul Barça Academy și putem spune că am avut parte de o experiență profesională excepțională alături de Sport Advisor. Profesioniști desăvârșiți, organizare exemplară, muncă în echipă. Mulțumim pentru implicare Sport Advisor!

Vlad Mihăilă

Vlad Mihăilă

Am început colaborarea cu Sport Advisor în ianuarie 2020, iar de atunci așteptările mele au fost depășite, datorită profesionalismului de care dau dovadă. Proiectele și ideile cu care vin în sprijinul tău sunt concepute exact pentru nevoile fiecăruia. Mă bucur de o comunicare excelentă și de un sprijin de nota 10 din partea echipei. Recomand cu încredere serviciile lor. P.S: Ce fac ei cu postările, nu face nici Zorro cu sabia!