KinetoMed

KinetoMed
KinetoMed
KinetoMed
KinetoMed
KinetoMed
KinetoMed
KinetoMed

KinetoMed este unul dintre cele mai frumoase business-uri din sportul clujean, fiind construit cu multă pasiune, viziune și dedicație de către cei doi fondatori, Claudiu Man și Mugurel Trif.

Pornit în urmă cu mai bine de zece ani, în 2009, conceptul KinetoMed a evoluat de la un simplu cabinet de recuperare medicală a sportivilor la un business solid, conectat în permanență la ultimele tehnici și tehnologii și care investește constant atât în baza materială, cât și în pregătirea personalului.

KinetoMed s-a extins mai ales în ultimii ani, demarându-se o serie de proiecte croite pentru diverse nevoi: KinetoMed Home, KM Performance, KM Therapy, totul culminând cu deschiderea KinetoMed Arena, practic trecerea la alt nivel în ceea ce înseamnă prevenția și recuperarea accidentărilor.

KinetoMed se laudă nu numai cu cele mai noi tehnologii în materie de aparatură de specialitate, ci și cu kinetoterapeuți care se instruiesc continuu, pentru a fi la curent cu cele mai noi metode de pe piață.

Printre pacienții KinetoMed s-au numărat mulți sportivi de performanță de talie internațională, însă specialiștii de aici vor trata cu același profesionalism pe oricine le trece pragul.

Sport Advisor este onorat să aibă printre parteneri unul dintre cele mai avagardiste business-uri din sport!