mentAle

mentAle

Sportivii sunt obișnuiți cu antrenamentele grele, mereu își supun corpul unor eforturi intense și fac asta ani de zile. Însă marea lor majoritate nu conștientizează că și creierul trebuie ”antrenat”, că și voința este un ”mușchi” care contribuie la succesul în cariera de sportiv profesionist, că tăria mentală este un factor cheie în ecuația oricărui joc sportiv.

Aici intervine Alexandra Uiuiu, o baschetbalistă cu o mare experiență și cu rezultate pe măsură: în cei peste 20 de ani de carieră a câștigat campionate și cupe naționale, a participat în competiții continentale și a reprezentat România inclusiv la Olimpiadă.

”Ale” își propune să fie partenerul sportivilor de performanță în drumul lor spre succes, punând la bătaie experiența ei de sportivă, pregătirea academică și mulți ani de utilizare a serviciilor unor antrenori de pregătire mentală.

Suntem bucuroși că Alexandra Uiuiu a ales Sport Advisor pentru a dezvolta business-ul mentAle, unul care, suntem siguri, va fi ”game changer” pentru foarte mulți sportivi.