mentAle – găsește-ți ”flow”-ul cu Alexandra Uiuiu

mentAle – găsește-ți ”flow”-ul cu Alexandra Uiuiu

Așa cum am menționat de fiecare dată când am avut ocazia, noi, la Sport Advisor, nu muncim nicio secundă! Și spunem asta cu mare mândrie, pentru că, de fapt, tot ce facem noi aici e să ne împlinim visul de a ajuta sportivii să își împlinească, la rândul lor, visurile.

Din joaca asta, de cele mai multe ori ies lucruri minunate, dar ne bucurăm chiar și atunci când nu ne ies, căci cele mai prețioase lecții sunt cele… învățate!

Ei, dragilor, un asemenea lucru minunat este pe cale să se nască, întrucât am găsit pe cineva care gândește fix ca noi! Și am povestit mult, ne-am cunoscut, ne-am înțeles unii pe alții și am pus pe masă o minunăție de proiect!

Alexandra Uiuiu, căci despre ea este vorba, nu are nevoie de nicio prezentare, are o carieră de baschetbalistă deosebit de frumoasă și încă se bucură de rezultatele muncii ei din teren.

Și, cum spuneam, pentru că gândește fix ca noi, și-a propus să își pună în slujba sportivilor toată experiența ei, completată de studii de specialitate, lansând proiectul mentAle! Pentru că, așa cum un sportiv își antrenează trupul pentru a performa la cel mai înalt nivel, și mintea trebuie antrenată!

mentAle este prietenul tuturor sportivilor, indiferent de sportul practicat, indiferent de nivelul de performanță și fără să aibă importanță dacă ești la Cluj-Napoca, Vaslui, București, Praga sau New York! Aici vei găsi un mental strength trainer pregătit să te asculte, să te ajute și să te facă să devii cea mai bună versiune a ta!

Așadar, mentAle este locul unde Alexandra Uiuiu te va ajuta să îți găsești ”flow”-ul! Iar noi suntem foarte bucuroși că putem să ne implicăm!

Se zice că oamenii cu care te înconjori determină cât de departe vei ajunge, nu-mi pot imagina o conjunctură mai potrivita care să confirme zicala asta.
De la “un tip care te poate ajuta”, cum mi s-a spus despre Iulian, el mi-a devenit prieten, mentor, advisor, susținător, până și life coach cand situația o cere 🙂
E foarte important să colaborezi și să construiești alături de oameni cu care ai valori și principii comune, cred că așa te poți apropia cât mai organic și autentic de succes, mai ales atunci când succesul tău se măsoara în împlinirea altor oameni.

Alexandra Uiuiu