Sport Advisor Promo Shop

Sport Advisor Promo Shop

Facem tot pentru partenerii noștri. Vrem să le fim alături la fiecare pas și să le simplificăm viața. Așa că, din dorința de a îmbogăți serviciile oferite partenerilor Sport Advisor, am deschis propriul nostru atelier în care producem materiale promoționale personalizate.

Investiția a fost începută de la zero și a devenit operațională în urmă cu două săptămâni.

Odată puse aparatele în funcțiune, ne-am pus pe treabă: am început producția de tricouri, hanorace, șepci, căni, maiouri, rucsaci și alte produse promoționale necesare atât pentru desfășurarea activității cluburilor sportive, cât și privite ca sursă de venituri alternative pentru cluburi, dar și instrument de conturare și întărire a brandingului cluburilor.

Acesta este doar începutul. În continuare, promitem să dezvoltăm în permanență gama de produse pe care o punem la dispoziția partenerilor noștri. Promitem și că vom ține mereu ștacheta sus în privința calității, iar prețurile le vom păstra cât se poate de jos, pentru a-i asigura pe sportivi, părinți și fani că au produse super bune, la prima mână.

Ca o urmare firească a deschiderii Sport Advisor Promo Shop, apare primul shop online deschis pentru unul dintre partenerii noștri. E vorba de Smart Basketball Team, un club ambițios, care își propune să facă din baschet bucuria vieții copiilor.

Vizitați site-ul lor si lămuriți-vă cu produsele mișto pe care le facem: https://smartbasketball.team/.

La fel putem face pentru voi toți!

Poate că vă întrebați la ce îi ajută shopul online pe cei de la Smart Basketball Team? Păi, au parte de un instrument minunat pentru a-și consolida brandul, dar au, totodată, și o sursă alternativă de venituri!  

Ne urăm singuri succes, dar suntem siguri că o să avem pentru că avem parteneri serioși, clienți ambițioși, produse bune de tot, prețuri ideale și o echipă la superlativ!

Deci, nu uitați: dacă vreți produse personalizate de super calitate și la super prețuri, hei, vă facem noi, la Sport Advisor Promo Shop!