Unde e frumos, hop și noi! Veniți și voi?

Unde e frumos, hop și noi! Veniți și voi?

Ohoo, dacă ați ști cât de bună e atmosfera la Borsec Basketball Cup Winter Edition, ați vrea și voi să faceți parte din echipa asta magnifică. Noi ne-am lipit de acest eveniment ca timbrul de scrisoare și ne place tare. Dacă nu știti, vă spunem rapid ce este.

Borsec Basketball Cup Winter Edition e festivalul de baschet 3×3, din creierul munților, din Borsec, ce se ține an de an și acum e la a IV-a ediție. Pot participa absolut toți amatorii de minge portocalie, indiferent de vârstă. Să vedeți voi distracție când unii care nici au împlinit cei 7 ani de acasă se întâlnesc pe teren cu alții care s-au pensionat de ceva timp! Al naibii, că nu se ceartă, așa cum se întâmplă prin busuri, parcuri și în fața blocului, ci, din contră, se înțeleg prea bine, prea ca la… munte.

Revenim: Academia de Baschet Borsec este cea care organizează Cupa, iar noi, Sport Advisor, comunicăm. Noi suntem cei care vă povestim nonstop ce e în fața și în spatele cortinei.

În ziua festivalului, în 24 februarie, când Borsecul se va transforma în stațiunea baschetului, vom fi acolo. Ca o libelulă cu 30 de mii de lentile, vom vedea tot, vom înregistra tot, vă vom arăta tot. O facem cu mare plăcere! Pentru că nouă, la Sport Advisor, ne place să share-uim bucuriile pe care le trăim. Dacă vreți să știți (sic!), am mai făcut asta și la cupa din vară! Noi suntem deja addicted, ne întoarcem de fiecare dată să gustăm aceeași plăcere.

Rămâneți cu noi! Vă dăm zi de zi noutăți de la Borsec Basketball Cup Winter Edition! Ah, da, înscrieți-vă și voi! Detalii găsiți aici.

Ne vedem la Borsec!