Gheparzii, imagine nouă la aniversare

Gheparzii, imagine nouă la aniversare

Gheparzii este unul dintre proiectele cele mai dragi nouă, fiind printre primele la care Sport Advisor și-a adus aportul. Mai mult decât atât, să lucrezi cu o legendă a baschetului românesc, precum Marcel Țenter, este o onoare pentru oricine, el este un exemplu pentru orice sportiv de performanță în ceea ce privește cariera de după cariera sportivă.

Au trecut, iată, trei ani de când Gheparzii a demarat, timp în care a crescut și a devenit exact cum era Marcel ca jucător: prezent peste tot, activ și pro-activ, mereu dispus la efort, convins că doar munca multă și de calitate aduce rezultate.

Sute de copii i-au trecut pragul și s-au dezvoltat ca baschetbaliști, zeci de săli de sport din toată țara au găzduit antrenamentele Gheparzilor, echipa de antrenori s-a îmbogățit cu oameni foarte pricepuți, putem spune cu mâna pe inimă că proiectul este un game-changer.


Dacă până acum trei ani, juniorii care se gândeau la antrenamente de individualizare erau foarte puțini, acum a devenit un adevărat fenomen și credem că fix ideea lui Marcel Țenter a declanșat tăvălugul schimbării mentalității micilor baschetbaliști, a părinților și antrenorilor lor.

Iată că, devenind mai matur, mai așezat, proiectul face un pas mai departe și în privința designului. Noul logo este centrat tot pe ghepard, animalul ales să reprezinte spiritul agil și neînfricat al sportivilor, agresiv și feroce în a-și urmări obiectivele, dar elegant și eficient în mișcări.

Suntem fericiți că am putut da o mână de ajutor acestui proiect și ne dorim ca drumul să fie în continuare la fel de frumos și plin de succese ca până acum!