Barça Academy

Barça Academy

Barça Academy Cluj-Napoca este o tabără care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani, fiind un program implementat în acord cu filosofia și strategia FC Barcelona. Peste 30.000 de copii din întreaga lume au optat în decursul timpului pentru taberele organizate de FC Barcelona, iar rezultatele au fost extraordinare.

SPORT ADVISOR va asigura în cadrul proiectului Barça Academy Cluj-Napoca partea de management operațional.

Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca va deveni epicentrul fotbalului juvenil pentru o săptămână, în toamna acestui an! Fotbaliști cu vârste între 8 și 16 ani din toată țara vor învăța, pe parcursul unei săptămâni, fotbalul și valorile exprimate de Barça Academy, de la antrenori ai reputatei școli de fotbal catalane! Save the date: 4-8 septembrie 2018!

Barça Academy este mai mult decât un camp, este o experiență de viață

Misiunea Barça Academy Cluj-Napoca

Definirea unui model cuprinzător de educație, dezvoltarea pasiunii pentru sport, transmiterea valorilor reprezentate de FC Barcelona prin proiectele sale, astfel încât acestea să ajungă în fiecare colț al lumii, împărtășind filosofia și viziunea clubului, întotdeauna aspirând la perfecțiune.

Barça Academy Cluj-Napoca va avea loc în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” sub formă de ateliere tehnice și practice susținute de specialiști ai clubului FC Barcelona. Vor fi și cursuri pentru antrenori, cu teme de tactică, strategii, analize pre și post meci, cursuri de nutriție și psihologi.

Leave a Reply