Phoenix Basketball Camp, ediția a 4-a

Phoenix Basketball Camp

Ne bucurăm mereu când vedem că partenerii noștri pun bazele unor proiecte de amploare, proiecte la care suntem nerăbdători să contribuim de fiecare dată.

Academia de Baschet Phoenix Galați organizează cea de-a patra ediție a „Phoenix Basketball Camp, un camp unde sportivii cu vârsta cuprinsă între 12 și 19 ani sunt invitați să participe pentru a-și îmbunătăți tehnica individuală și pentru a afla noțiuni tehnico-tactice pentru jocurile de 3×3, 4×4, 5×5.

Camp-ul este dedicat sportivilor de performață, care sunt legitimați la un club de baschet de mai mult de un an. Perioada de desfășurare a antrenamentelor este între 2-9 august.

Deoarece se pune accent pe calitatea informațiilor, la camp vor participa doi antrenori cu renume în pregătirea sportivilor. Este vorba de Alexandru Radu, antrenor la numeroase camp-uri de baschet din Lituania și Anglia și de Cengiz Karadag, antrenor cu o experiență de peste 20 de ani în primele 2 ligi turcești de baschet.

Salutăm această inițiativă prin care e urmărește perfecționarea sportivilor și invităm cât mai mulți copii să se deplaseze la malul Dunării în perioada mai sus menționată.