Phoenix Galați are un nou site

phoenixgalati.ro

Phoenix Galați este, fără îndoială, un club de referință pentru baschetul românesc, fiind pentru noi o provocare și, totodată, o bucurie să putem colabora cu ei. Încă de la primele discuții cu Florin Nini, fondatorul fenomenului Phoenix, am stabilit că website-ul este prima prioritate, odată ce noul brand avea să fie conturat.

Așadar, imediat după lansarea noii identități vizuale a clubului, am pornit la reconstrucția site-ului. Considerăm că pagina web este catalizatorul comunicării între club și sportivii, părinți, fani și mediul de afaceri, prin urmare este esențial ca acesta să fie unul performant, cuprinzător și în linie cu noua identitate.

Colaborarea cu Academia Phoenix a curs din nou firesc, profesionist și productiv, astfel că astăzi, în Ajunul Crăciunului, am lansat noul site al Academiei Phoenix: phoenixgalati.ro

Este o declarație de seriozitate din partea clubului moldovean și o consolidare a colaborării noastre! Suntem convinși că suporterii baschetului gălățean vor aprecia noua platformă și ne dorim ca mediul economic din oraș să găsească în Phoenix Galați partenerul de care are nevoie pentru promovarea imaginii. Noi vom fi pe poziții să îi ajutăm!