Un nou partener: Sport a la Iași

Sport a la Iasi

Pentru noi, la Sport Advisor, pasiunea este unul dintre ingredientele cheie, pentru că sportul, indiferent de natura lui, presupune pasiune. Sportivii iubesc sportul pe care îl practică, fanii îi adoră pe sportivi, antrenorii pun multă pasiune în munca lor și tot așa.

Prin urmare, de câte ori vedem un om pasionat de sport, suntem deschiși la orice fel de colaborare, căci știm că împreună putem face lucruri minutate.

Este cazul lui Dorin Șchiopu, un nume care spune multe iubitorilor baschetului. Uriașul clujean, care a luptat sub panouri în echipamentul alb-negru al Universității, s-a mutat de mulți ani la Iași, însă și-a luat cu el și dragostea pentru sport. A înființat Asociația ”Sport a la Iași”, o organizație non-profit ce și-a propus promovarea sportului de masă în capitala Moldovei.

A organizat nenumărate evenimente, unul mai frumos ca altul, precum Palas Streetball Challenge, Crosul Firmelor, Liga de Baschet 3×3 Iași, proiectul Gheparzii la Iași, parteneriatul cu BC Starters pentru baschet feminin sau Liga de Baschet Feminin Moldova, care au adus la un loc sute de sportivi, adulți sau copii.

Prin urmare, când a venit propunerea de colaborare între Sport Advisor și Sport a la Iași, nu puteam decât să îmbrățișăm cu mult optimism ideea. Președintele Asociației ”Sport a la Iași”, Dorin Șchiopu, detaliază:

Sport a la Iași” este un concept prin care, începând din 2015, m-am decis să mă implic în dezvoltarea sportului de masă și, în special, a baschetului în Iași. Pornit inițial cu un singur proiect, baschet 3×3- Palas Streetball Challenge, conceptul ”Sport a la Iași” a crescut natural, de la an la an adăugându-se celelalte proiecte: Liga de Baschet 3×3 Iași, Crosul Firmelor, proiectul Gheparzii la Iași, parteneriatul cu BC Starters pentru baschet feminin sau Liga de Baschet Feminin Moldova.
Acum, la 5 ani de la start, toate aceste proiecte contribuie substanțial la dezvoltarea baschetului ieșean, la promovarea culturii de a face sport.
Ideea colaborării cu Sport Advisor mi-a venit prin prisma ajutorului profesionist în promovare și marketing de care am nevoie în comunicarea cu societatea și comunitățile cărora ma adresez, cu mediul de afaceri care să susțină financiar conceptul «Sport a la Iasi», cu presa scrisă și online locală și națională.
Sunt convins că va fi o colaborare prin care voi putea aduce un plus de valoare și de imagine proiectelor mele curente, dar și viitoare, pentru că pregătim comunității de baschet din Iași câteva surprize plăcute în următoarea perioadă.
SPOR la SPORT, prieteni!

Dorin Șchiopu, președinte Sport a la Iași

Dorin este un munte de entuziasm, iar lucrurile pe care le-a făcut el la Iași sunt minunate, aș fi bucuros să existe oameni ca el în fiecare comunitate. Energia și implicarea lui, alături de seriozitatea și temele bine făcute au creat efuziune în rândul practicanților diferitelor sporturi, un lucru de care avem mare nevoie. Suntem foarte bucuroși de oportunitatea de a munci împreună la viitoarele sale planuri!

Iulian Haba, fondator Sport Advisor
Comments are closed.