Prima ediție Jr. AJB Trophy, un real succes

Jr AJB Trophy babybaschet minibaschet

Baschetul revine încetul cu încetul la normal pe toate terenurile din Cluj-Napoca, având ca participanți atât adulți, cât și copii. Weekendul precedent a avut loc prima ediție a Jr. AJB Trophy, competiție dedicată celor mai mici iubitori ai sportului cu mingea la coș, respectiv categoriile babybaschet și minibaschet. Competiția a fost organizată de către partenerii noștri din cadrul Asociației Județene de Baschet Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Cluj-Napoca.

Terenurile din Parcul „Iuliu Hațieganu” au găzduit două zile pline de meciuri, bucurie și voie bună, așa cum am așteptat cu toții pe parcursul ultimului an. În total, peste 150 de sportivi și sportive s-au întrecut în încercarea de a cuceri trofeele acestui eveniment. Noi credem că toți cei care au participat, atât pe teren, cât și în afară, în calitate de spectatori, au avut de câștigat, ținând cont de voia bună prezentă pe parcursul celor două zile.

După o primă zi plină de meciuri, cea de-a doua zi a fost rezervată jocurilor de clasament din cadrul secțiunii Minibaschet masculin, precum și ultimelor meciuri din categoria Babybaschet. Totodată, cele două echipe înscrise la Minibaschet feminin au disputat două partide, fiecare categorie având organizată propria festivitate de premiere. Toți copiii au fost premiați, pentru noi toți sunt câștigători pentru că au ales să facă sport!

Ne bucurăm când vedem atât de multă lume bucurându-se de baschet, în special copii care se îndrăgostesc de acest sport. Suntem nerăbdători să sprijinim organizarea următoarelor ediții!