Sport Advisor trece la următorul nivel

Sport Advisor trece la următorul nivel

Agenția Sport Advisor vine cu o super veste atât pentru ea, cât și partenerii săi și, de ce nu, pentru întreg businessul din România, care câștigă un antreprenor de valoare, ce aduce cu el knowhow și investiții cu cifre cu mai multe zerouri, Ciprian Bordea (foto).

Un român ambițios (care are acum triplă cetățenie: pe lângă cea română, le-a obținut si pe cea canadiană și americană), Ciprian Bordea este una dintre mințile de excepție ale software-ului mondial, co-fondatorul companiei PaceMate, un start-up de eHealth evaluat la peste 200 de milioane de dolari. Așadar, de la zero la 200 de milioane de dolari, în doar 7 ani! Acum, PaceMate a intrat în portofoliul de investiții al unui fond puternic, care a consolidat bussiness-uri celebre, precum Spotify sau Ali Baba. Ei bine, acest creier se alătură acum acționariatului Sport Advisor.

O bere băută la timp… sau când două minți bune se întâlnesc

Iulian Haba este fondatorul Sport Advisor. Așa cum știți deja. Ce nu știți este că cel mai bun prieten de-ai lui în facultate a fost fix Ciprian Bordea, cu care s-a întâlnit în vară la o bere și depănat amintiri. Însă drojdia din halbă a făcut să dospească idei de afaceri. Iulian a pus în aluat managementul strategic și financiar în sport învățat la Johan Cruyff Institute Barcelona, dar și marketingul și comunicarea în sport studiate la Barça Innovation Hub, plus experiența sa de un deceniu din cadrul U-BT Cluj. Bazele pe care, în fond, s-a născut Sport Advisor. Ciprian Bordea am aflat deja cu ce bagaj luxos de cunoștințe venea. Pe lângă asta, a pus la bătaie și potența sa financiară. Uite-așa, cei doi antreprenori au hotărât să își unească forțele și să ducă agenția Sport Advisor la alt nivel.

Odată stabilite coordonatele, avem un singur scop: să facem din cluburile sportive românești businessuri profitabile. Dar vrem să mergem mai departe și agenția să treacă granița spre Europa. Detaliat vă vom povesti atunci când toate aceste etape se vor împlini. Curând.

„Mă implic activ în noul business, în primul rând financiar, dar și în cooptarea unor persoane potrivite în echipă, mărirea bazei de clienți, parteneriate cu spitale și clinici specializate pe sport, obținerea de finanțări. Nu în ultimul rând, vreau să existe un echilibru în acel return on investment (rata de recuperare a investiției). De ce nu?, chiar să mă întorc acasă, într-o formă sau alta.”

Ciprian Bordea, co-acționar Sport Advisor

„Din vară am început discuțiile referitoare la dezvoltare cu noul partener. Planul îmi era clar în minte, însă greu de pus în practică fără resurse. Ciprian s-a arătat mai mult decât bucuros să se alăture proiectului, el provine dintr-o lume de business aflată la zeci de ani distanță de România. Ideea este să punem agenția pe baze noi, să dezvoltăm managementul de servicii profesioniste pentru cluburi”.

Iulian Haba, fondator și co-acționar Sport Advisor

Schimbări importante, așadar, în agenția noastră, însă un lucru va rămâne mereu neschimbat – vom fi mereu fideli sloganului nostru:

YOUR SPORT, OUR SUPPORT.