AJB Cluj are website!

ajbcluj

Baschetul este un sport cu o imensă popularitate la nivel mondial, iar lucrurile sunt în creștere din acest punct de vedere și în țara noastră. Liga Națională umplea sălile înainte de pandemie, iar într-o mulțime de orașe au apărut cluburi de baschet, cu sute de sportivi angrenați în diferite competiții la nivel juvenil sau de seniori.

Clujul are o istorie lungă și fructuoasă în acest sport, iar rostul unei Asociații Județene de Baschet (AJB) este unul tot mai important, ca liant între mediul baschetbalistic local și federația de specialitate.

Partener Sport Advisor încă din primele noastre zile de funcționare, AJB Cluj ne-a provocat mereu cu proiecte îndrăznețe, fie că vorbim de Jr. NBA, de European Youth Basketball League sau de Campionatul Județean de Baschet, reușind să facem împreună chiar și un branding pentru Asociație.

Compusă dintr-o mână de oameni pasionați, AJB Cluj își orientează forțele spre o coagulare a comunității baschetbalistice a județului, iar în acest sens este firesc următorul pas, și anume construirea unei pagini web.

Suntem foarte bucuroși că am putut să îi ajutăm la acest proiect și suntem încrezători că, împreună cu toți iubitorii baschetului din județ, vom crește împreună o comunitate puternică!

Așadar, de astăzi, stați cu ochii pe ajbcluj.ro!