Kinetomed are un nou site

Kinetomed

Sunt deja peste trei ani de când Sport Advisor a devenit ”main job” pentru o mână de pasionați de sport, perioadă în care am avut privilegiul de a cunoaște oameni cu totul deosebiți. Am descoperit că avem un lucru în comun cu toți acești oameni, pentru că pasiunea este proteina prezentă în fiecare element al ADN-ului tuturor celor implicați în sport, fie ei manageri, antrenori sau practicanți, oameni de afaceri sau pur și simplu fani.

Prieteniile pe care le-am construit cu acești oameni ne fac viața mai plină și job-ul incredibil de plăcut, suntem printre puținii care ne putem lăuda că nu muncim nici măcar o zi, ci ne împlinim un hobby – sportul.

Fix ca noi sunt cei de la Kinetomed, Claudiu și Mugurel, împreună cu toată echipa lor. Sunt dedicați sportului și pacienților lor, sunt profesioniști până în măduva oaselor, empatici și competenți, prietenoși și în continuă dezvoltare profesională.

Suntem onorați că putem contribui câtuși de puțin la succesul lor și anunțăm cu mândrie că business-ul Kinetomed are un nou site, dezvoltat de Sport Advisor!

Stați pe aproape, băieții ăștia au energie cât un reactor nuclear și muncesc cu sârg la noi proiecte, veți auzi de ele în curând!