ESC – Escape to Performance!

ESC – Escape to Performance!

V-am obișnuit să vă ținem la curent cu ce mai fac partenerii noștri, cu avansul proiectelor la care muncim cu drag și spor, iar astăzi a venit vremea să vă vorbim despre unul dintre cele mai faine proiecte cu care ne-am intersectat de la înființarea Sport Advisor.

V-am povestit de Dorin Șchiopu și de lucrurile minunate pe care le face el la Iași. Însă băiatul ăsta e pus pe fapte și mai mari!

Învârtindu-se de mulți ani prin preajma cluburilor sportive, s-a prins că una dintre marile probleme ale entităților sportive din România, și nu numai, este comunicarea, mai precis managementul comunicării. Sunt multe guri într-un club care trebuie să transmită mesaje și muuuult mai multe urechi care trebuie să le audă. Președinții au de discutat cu antrenorii, antrenorii trebuie să comunice între ei, dar și cu părinții și sportivii, mai ales când clubul are mai multe ramuri sportive și fiecare are categoriile de vârstă aferente. De aici, se ajunge la un talmeș-balmeș de mailuri, telefoane, grupuri de WhatsApp, Messenger și câte și mai câte alte aplicații. Și se amestecă mesajele de reprogramare a unui antrenament cu cele de modificare a locației unui turneu sau reminder-ele de plată a taxei pentru părinți cu evaluările lunare ale sportivilor, ce mai, haosul la el acasă.

Ei, Dorin și-a propus să rezolve toate problemele astea, plus multe altele printr-o aplicație online de management al unui club sportiv, venind spre noi cu propunerea de a-l ajuta să îi dea o formă vizuală, un concept de comunicare și o strategie de marketing.

Sigur că am acceptat cu bucurie provocarea, întotdeauna ne entuziasmăm când avem pe masă un proiect atât de frumos și suntem mereu prezenți să îi sprijinim pe cei ce deschid orizonturile. Până acum, avem identitatea grafică și website-ul de promovare a platformei (CLICK AICI), care platformă va intra în foarte scurt timp în probe live cu câteva cluburi.

”Când am gândit platforma cloud ESC, instrumentul online de management al cluburilor sportive, cu toate că știam din proictele mele anterioare despre branding și promovare, am simțit nevoia să acopăr această zonă cu o echipă profesionistă și cu experiență în domeniul promovării în sport.
Pornind de la ideea platformei ESC, echipa Sport Advisor m-a ajutat să îmi dezvolt o identitate vizuală, să înțeleg mai bine ce, cât și cum trebuie să îmi comunic mesajele.
Prima fază a dezvoltării este aproape realizată (website, logo, slogan, strategie de comunicare online și mailing), în următoarele luni ne vom focusa pe implementarea platformei cloud și optimizarea acesteia, astfel încât să fie ușor de folosit, intuitivă și aerisită.
În final, le vom oferi tuturor cluburilor din România, și nu numai, șansa de a-și crește performanța admnistrativă și de a muta toate activitățile de rutină, lipsite de creativitate, în zona digitală”

Dorin Șchiopu

Recomandăm cu multă căldură tuturor cluburilor sportive care vor să facă un pas înainte să fie cu ochii cât cepele pe ESC!