Proiect nou pentru Sport Advisor: Complete Movement

Proiect nou pentru Sport Advisor: Complete Movement

Începutul de an 2022 este unul de-a dreptul fenomenal pentru Sport Advisor! După ce i-am ajutat pe prietenii de la Kinetomed să își contureze o prezență online pentru noul lor proiect, Fortuna Sport Center, luna februarie a venit cu o nouă reușită de care suntem tare mândri!

Ne-am obișnuit cu neobișnuitul, am putea spune, căci avem proiecte dintre cele mai variate în decursul celor aproape patru ani de când muncim sub umbrela Sport Advisor. Am avut parte de colaborări spectaculoase cu branduri internaționale de renume, precum Jr. NBA League, Barça Academy sau Johan Cruyff Institute, am organizat camp-uri și competiții de baschet, am sprijinit proiectele unor cluburi de fotbal american sau cheerleading, ajutăm la lansarea celei mai tari platforme cloud de administrare a cluburilor sportive, muncim alături de cluburi de baschet sau antrenori de fitness…

În acest peisaj deja multicolor, apare o provocare deosebită: lansarea unei cărți, și nu una oarecare – un sistem integrat carte-website, gândită bineînțeles de un sportiv – antreprenor!

Și așa a văzut lumina tiparului Complete Movement de Claudiu Man, un concept unic în peisajul românesc prin integrarea cărții cu un website, completemovement.ro, în care membrii comunității au acces la o serie de informații extrem de utile din domeniu. Multe din exercițiile exemplificate în carte pot fi vizualizate pe website prin intermediul unor QR-code-uri inserate în paginile volumului, astfel încât integrarea celor două medii, online și offline, este totală. Toate completate de o serie de workshop-uri în care se pune accent pe implementarea în practică a celor prezentate în carte!

Cine este Claudiu Man? Fost handbalist profesionist, Claudiu este unul dintre sportivii – antreprenori cu rezultate deosebite, fondator al rețelei de kinetoterapie Kinetomed, manager al Fortuna Sport Center și posesor al unui dulap plin cu diplome și certificări în tot ce înseamnă mișcare și nutriție.

Cartea Complete Movement de Claudiu Man a avut parte de un eveniment de lansare în 5 februarie, onorat cu prezența de personalități importante din domeniul sportiv și medical clujean, precum decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”, Leon Gomboș, sau Dr. Iulian Raus, medic primar radiolog și doctor în științe medicale.

Sport Advisor este asociat în acest proiect, fiind responsabil de editarea și tehnoredactarea cărții, precum și de construirea, dezvoltarea și gestionarea platformei online din spatele ei, completemovement.ro.

Un proiect deosebit, de care suntem tare mândri!

Claudiu Man, pentru tine modificăm puțin sloganul nostru: Your projects, our support!