Super-camp-urile verii: Gheparzii și Phoenix

Super-camp-urile verii: Gheparzii și Phoenix

Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, camp-urile GHEPARZII Summer Camp și PHOENIX Basketball Camp domină peisajul baschetbalistic autohton, iar noi suntem cum nu se poate mai bucuroși să putem da o mână de ajutor la organizarea celor două super-evenimente ce se întind pe parcursul săptămânii 10-16 iulie la Târgu Mureș și, respectiv, Galați.

GHEPARZII Summer Camp se desfășoară în locația devenită deja ”casă a Gheparzilor”, respectiv sala de sport a Școlii Gimnaziale din Livezeni, Mureș. Pe lângă echipa solidă și foarte experimentată a organizatorilor, compusă din Marcel Țenter, fondatorul proiectului GHEPARZII și fost selecționer național al României, asistat de preparatorul fizic Nenad Đurović și mental coach-ul dr. Isabelle Țenter, cei peste 60 de participanți care au epuizat în câteva ore locurile disponibile vor avea parte de invitați surpriză.

Printre aceștia, remarcăm numele unui alt fost selecționer al ”naționalei”, Tudor Costescu, dar și jucătorul emblematic al BC Mureș, Goran Martinic.

Promisiunea organizatorilor este exact rețeta cu care GHEPARZII s-au impus în ultimii ani drept un reper în cariera oricărui baschetbalist care dorește progres: muncă multă și coordonare impecabilă.

Bineînțeles, GHEPARZII Summer Camp nu putea fi pus în scenă fără sprijinul sponsorilor LIFE by Bionovativ și REVISMED, dar și al partenerilor deja tradiționali ai mureșenilor, Primăria Comunei Livezeni și companiile Vertiqual, Dragus și ESC.

A șasea ediție de Phoenix Basketball Camp

De asemenea, entuziasmul nostru atinge cele mai înalte cote întrucât suntem aproape de startul celei de-a șasea ediții a PHOENIX Basketball Camp. Parteneriatul nostru cu echipa gălățeană se dezvoltă anual, iar noi ne găsim ajunși încă o dată la începutul unuia dintre cele mai bune camp-uri de pregătire din țară.

Ediția de anul acesta va aduna la malul Dunării peste 50 de sportivi gata să-și crească nivelul de joc cu ajutorul antrenamentelor intense, completate de fișe de pregătire, aparatură de ultimă generație, antrenamente de pregătire fizică, workshop-uri despre nutriție și psihologie. Toate acestea realizate și puse în scenă de unii dintre cei mai buni antrenori de individualizare.

Milos Pesic, Milos Bojovic, Alin Culea, Forin Nini, Alexandru Radu și Daniel Prete sunt unii dintre antrenorii care le vor împărtăși participanților din cunoștințele lor.

Gălățenii au parte, de asemenea, de parteneri deosebiți, companiile McDonald’s, DIROM-V Distribuție și RĂDĂCINI Galați.

Suntem recunoscători pentru încrederea oferită de președintele Academiei de Baschet PHOENIX Galați, Florin Nini, precum și a lui Marcel Țenter, fondatorul proiectului GHEPARZII, care se bazează pe experiența noastră în organizarea de asemenea evenimente sportive.

#YourSportOurSupport